Нові навушники JBL Live 3 з розумним чохлом із сенсорним екраном дозволяють керувати функціями смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нове покоління бездротових навушників JBL Live 3, здається, створене для того, щоб витримати інтенсивні заняття бігом на свіжому повітрі – або просто впоратися зі зносом у повсякденному житті. Три нові моделі – Live Buds 3, Live Beam 3 і Live Flex 3 – не лише пило- та водонепроникні (Buds і Beam мають клас захисту IP55, а Flex – IP54), але й оснащені таким самим зарядним кейсом із сенсорним екраном, який вперше з’явився в моделі JBL Tour Pro 2.

1,45-дюймовий сенсорний світлодіодний дисплей на зарядному чохлі дозволяє вам отримувати дзвінки та переглядати тексти, керувати музикою та отримувати сповіщення з соціальних мереж – ідеально підходить для тих випадків, коли ви не хочете класти спітнілі, брудні руки на телефон. Якщо ви є власником смарт-годинника або прагнете тримати телефон під рукою, то чохол для смартфона з сенсорним екраном – це, мабуть, зайва річ, але для всіх інших він стане в нагоді.

Три версії навушників дещо відрізняються як за стилем, так і за можливостями. Live Buds 3 – це класичні навушники у стилі бутонів з ергономічною посадкою. Вони пропонують 10 годин роботи без кейсу з вимкненим активним шумозаглушенням і ще 30 годин заряджання від кейсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Live Beam 3 – це навушники-стіки закритого типу, які забезпечують 12 годин роботи з вимкненим шумозаглушенням і додаткові 36 годин заряджання від кейса.

Тим часом Live Flex 3, навушники-стіки відкритого типу, пропонують найбільшу загальну потужність – 10 годин з вимкненим ANC і ще 40 годин заряджання від кейса.

Всі три версії навушників з часом будуть підтримувати Bluetooth 5.3 з LE Audio (що буде доступно пізніше у вигляді бездротового оновлення) і сумісні з телефонами Android вищого класу, такими як Google Pixel 7 або 8, або Samsung Galaxy S23. Крім того, всі навушники Live 3 доступні в чорному або сріблястому кольорі на вибір.

Всі три моделі коштують $199,95 і з’являться у продажу пізніше цього літа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.