Нові навушники JBL Live 3 з розумним чохлом із сенсорним екраном дозволяють керувати функціями смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нове покоління бездротових навушників JBL Live 3, здається, створене для того, щоб витримати інтенсивні заняття бігом на свіжому повітрі – або просто впоратися зі зносом у повсякденному житті. Три нові моделі – Live Buds 3, Live Beam 3 і Live Flex 3 – не лише пило- та водонепроникні (Buds і Beam мають клас захисту IP55, а Flex – IP54), але й оснащені таким самим зарядним кейсом із сенсорним екраном, який вперше з’явився в моделі JBL Tour Pro 2.

Реклама

1,45-дюймовий сенсорний світлодіодний дисплей на зарядному чохлі дозволяє вам отримувати дзвінки та переглядати тексти, керувати музикою та отримувати сповіщення з соціальних мереж – ідеально підходить для тих випадків, коли ви не хочете класти спітнілі, брудні руки на телефон. Якщо ви є власником смарт-годинника або прагнете тримати телефон під рукою, то чохол для смартфона з сенсорним екраном – це, мабуть, зайва річ, але для всіх інших він стане в нагоді.

Три версії навушників дещо відрізняються як за стилем, так і за можливостями. Live Buds 3 – це класичні навушники у стилі бутонів з ергономічною посадкою. Вони пропонують 10 годин роботи без кейсу з вимкненим активним шумозаглушенням і ще 30 годин заряджання від кейсу.

Live Beam 3 – це навушники-стіки закритого типу, які забезпечують 12 годин роботи з вимкненим шумозаглушенням і додаткові 36 годин заряджання від кейса.

Тим часом Live Flex 3, навушники-стіки відкритого типу, пропонують найбільшу загальну потужність – 10 годин з вимкненим ANC і ще 40 годин заряджання від кейса.

Всі три версії навушників з часом будуть підтримувати Bluetooth 5.3 з LE Audio (що буде доступно пізніше у вигляді бездротового оновлення) і сумісні з телефонами Android вищого класу, такими як Google Pixel 7 або 8, або Samsung Galaxy S23. Крім того, всі навушники Live 3 доступні в чорному або сріблястому кольорі на вибір.

Всі три моделі коштують $199,95 і з’являться у продажу пізніше цього літа.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоThe Verge

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: