Стало відомо що буде в комплекті з Apple Vision Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple оголосила дату запуску Apple Vision Pro, свого широко розрекламованого пристрою для просторових обчислень. Гарнітура змішаної реальності коштує від 3 499 доларів і надійде у продаж у США в п’ятницю, 2 лютого, а в Канаді та Великобританії вона з’явиться пізніше цього року.

Apple ще не розкрила всіх деталей про можливості конфігурації пристрою до початку прийому попередніх замовлень, які стартують у п’ятницю, 19 січня, але ми знаємо, що входить до комплекту поставки кожного Apple Vision Pro.

  • Гарнітура Vision Pro: Гарнітура є основним компонентом системи Vision Pro, оснащена передовою технологією відстеження очей і рук за допомогою камер, дисплеями надвисокої роздільної здатності для кожного ока, динаміками з обох боків і фронтальним екраном EyeSight. Гарнітура має щонайменше 256 ГБ вбудованої пам’яті для зберігання додатків і медіафайлів.
  • Наголов’я Solo Knit Band та Dual Loop Band: ці два типи наголов’я розроблені для комфорту та індивідуального налаштування. Solo Knit Band – це одна стрічка, яка обертається навколо потилиці, в той час як Apple заявляє, що Dual Loop Band має “пару регульованих верхніх і нижніх ремінців для персоналізованої посадки”.
  • Light Seal: Light Seal виготовляється з м’якого текстилю і, ймовірно, буває різних форм і розмірів, згинаючись для точного прилягання до обличчя користувача. Цей аксесуар допомагає блокувати зовнішнє світло, посилюючи ефект повного занурення в гарнітуру.
  • Дві легкі ущільнювальні подушки: Ці амбушури постачаються у двох розмірах і забезпечують додатковий комфорт та світлонепроникність, щільно прилягаючи до обличчя та запобігаючи витоку світла.
  • Чохол для переднього скла: Чохол захищає переднє скло гарнітури, коли вона не використовується, запобігаючи подряпинам і пошкодженням.
  • Полірувальна серветка: М’яка тканинна серветка, призначена для очищення лінз і переднього скла гарнітури, не залишаючи подряпин і пошкоджень.
  • Акумуляторна батарея: Зовнішнє джерело живлення для гарнітури, що забезпечує довший час роботи та портативність. Акумулятор забезпечує 2 години загального використання та 2,5 години відтворення 2D-відео на одному заряді, згідно з даними Apple.
  • Адаптер живлення USB-C: Адаптер використовується для заряджання акумулятора гарнітури, забезпечуючи постійну готовність пристрою до використання. Він також може дозволити підключати Vision Pro до зовнішнього джерела живлення на більш тривалий час, ніж дозволяє портативний акумулятор, хоча Apple ще не підтвердила це.
  • Зарядний кабель USB-C: Кабель для підключення гарнітури або акумулятора до адаптера живлення USB-C для заряджання.

Apple запропонує додаткові оптичні вставки для користувачів, які зазвичай носять окуляри, але вони не входять до комплекту постачання і будуть доступними для придбання окремо за ціною від 99 доларів США. Apple співпрацює з ZEISS, щоб запропонувати вставки, які можна налаштувати відповідно до потреб зору кожної людини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вставки прикріплюються до лінз Vision Pro за допомогою магніту, що забезпечує точний перегляд і відстеження руху очей. Користувачі окулярів повинні мати дійсний рецепт, щоб отримати вкладиші, але Apple попереджає, що не всі рецепти будуть підтримуватися. Оптичні вставки можна буде замовити онлайн на веб-сайті Apple.

Apple планує розпочати демонстрацію Vision Pro в роздрібних магазинах Apple в США в день запуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.