Перші ноутбуки з новою клавішею: Acer анонсувала 3 ПК

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На виставці CES 2024 компанія Acer презентувала низку нових ноутбуків – Aspire Go 14, Aspire Go 15 і Aspire Vero 16. Ключова особливість кожного – наявність кнопки для виклику асистента на основі штучного інтелекту Copilot від Microsoft. Про кожну bigmir.net розповідає по порядку.

Реклама

У ноутбуків Aspire Go 14 і Aspire Go 15 екрани зі співвідношенням сторін 16 до 10 і роздільною здатністю FHD+. У них стоять процесори Intel Core i3 N-серії. Також можна буде розглянути модифікації з AMD Ryzen 7000. В обох моделей накопичувач до 1 Тб. ОЗП передбачається 16 Гб. Wi-Fi 6. У пристрої поставили порти HDMI 2.1, USB Type-C, USB Type-A і 3,5 мм. ПК автономно працюють до 10 годин.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: