Компанія MSI показала на CES 2024 свою першу портативну консоль Claw – головного конкурента Steam Deck та Asus ROG Ally

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

MSI представила свій перший портативний ігровий ПК Claw на виставці CES 2024. Цей пристрій, що конкурує зі Steam Deck та Asus ROG Ally, привертає увагу завдяки своїм технічним характеристикам та дизайну.

Реклама

Однією з ключових особливостей MSI Claw є 7-дюймовий FHD IPS-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, що робить гру більш реалістичною. Забарвлення та сині кнопки A, B, X і Y додають особливий шарм його дизайну.

Працюючи на процесорі Intel Meteor Lake, Claw обіцяє вражаючу продуктивність. 16 ГБ оперативної пам’яті та інтегрована графіка Intel Arc роблять його конкурентоспроможним на ринку. Інша перевага – можливість розширеного зберігання даних з до 1 ТБ SSD та слотом для MicroSD.

MSI пишається часом автономної роботи Claw. Заявлені дві години гри при повному навантаженні завдяки батареї ємністю 53 Вт/г роблять його ідеальним для геймерів у дорозі.

Поява MSI Claw свідчить про зростаючий інтерес до портативних ігрових ПК, особливо після виходу Steam Deck від Valve. Запланований випуск Claw в першій половині 2024 року обіцяє збагатити вибір геймерів та визначити нові тренди на ринку портативних комп’ютерів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: