Samsung створила телевізор, який ніколи не блікує

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung створила S95D, третє покоління QD-OLED телевізорів, що вирізняється унікальною особливістю: безбликовим дисплеєм, який, за словами компанії, майже повністю виключає відображення. Це дозволить уникнути дратівливих моментів, що відволікають при перегляді ТБ в сонячні дні.

Реклама

Антивідблискові покриття не новина для телевізорів високого класу. Однак Samsung почала використовувати ще спеціальну обробку панелі, що, за заявами компанії, не впливає на кути огляду або кольорову гаму.

Крім безбликового дисплея, S95D зберігає переваги OLED із квантовими точками, забезпечуючи більш насичені кольори та високу яскравість у порівнянні з традиційними WOLED-панелями. ТБ має частоту оновлення до 144 Гц і вдосконалену колірну точність за допомогою ШІ, підтвердженої Pantone.

ТБ працює на останній версії програмного забезпечення Tizen, надаючи персональні рекомендації контенту з використанням окремих ідентифікаторів Samsung ID.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: