Samsung представила свої перші плоскі ігрові OLED-монітори

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Виставка CES 2024 розпочнеться у вівторок наступного тижня, і Samsung продемонструє на ній свої нові OLED-монітори (серед інших гаджетів, звісно). Серед нових моделей – надширокий вигнутий Odyssey OLED G9 і вперше в лінійці плоскі OLED-монітори, які отримали назви G8 і G6.

Реклама

Починаючи з найбільшого, Samsung Odyssey OLED G9 (G95SD) має діагональ 49″. Він має роздільну здатність 5 120 x 1 440 пікселів зі співвідношенням сторін 32:9, тобто це як два дисплеї зі співвідношенням сторін 16:9 поруч (і без рамки посередині).

Odyssey OLED G8 (G80SD) – це 32-дюймовий 4K OLED-монітор з пласкою панеллю, що чудово підходить для тих, кому не подобаються вигнуті дисплеї, чи то на телефоні, чи то на робочому столі. Цей монітор має стандартне співвідношення сторін 16:9 і роздільну здатність 3,840 x 2,160 пікселів.

G9 і G8 мають частоту оновлення 240 Гц і час відгуку 0,03 мс (від сірого до сірого). Вони також є смарт-телевізорами (з Tizen) і підтримують Samsung Gaming Hub, тому ви можете користуватися ігровими стрімінговими сервісами без підключення ПК або консолі.

Вони також є концентраторами Samsung SmartThings і можуть керувати пристроями вашого розумного будинку за допомогою протоколів Matter і Home Connectivity Alliance. Вони також підтримують нову функцію Multi Control, яка дозволяє легко копіювати та вставляти текст і зображення між пристроями Samsung, підключеними до монітора.

Samsung Odyssey OLED G6 (G60SD) – це 27-дюймовий плоский OLED-монітор з роздільною здатністю QHD (2,560 x 1,440, 16:9). Він працює з вищою частотою оновлення 360 Гц (але має той самий час відгуку GTG 0,03 мс).

Усі три монітори мають сертифікат VESA DisplayHDR True Black 400 і підтримують AMD FreeSync Premium Pro для ігор зі змінною частотою оновлення.

Вони також мають широкі можливості підключення: два порти HDMI 2.1 і вбудований USB-концентратор. Є вхід DisplayPort 1.4, тому ви можете підключити сумісний ноутбук (і навіть телефон або планшет) за допомогою одного кабелю USB-C для живлення, передачі відео та даних.

OLED-монітори Odyssey постачаються з регульованими по висоті підставками з точками керування нахилом, поворотом і обертанням. Вони також мають Core Lightning+, тобто RGB-підсвічування на задній панелі монітора, яке створює атмосферу.

Samsung Odyssey G9, G8 і G6 будуть продемонстровані на виставці CES наступного тижня, і компанія також має розкрити деталі запуску (дату і ціну) для тріо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ