Vision Pro буде запущено у продаж в останній тиждень січня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформація надійшла від Wall Street Insights, китайської служби новин для інвесторів, яка має неперевірену репутацію щодо чуток про Apple. Сайт стверджує, що отримав ексклюзивну інформацію про те, що запуск Vision Pro відбудеться в суботу, 27 січня, в Сполучених Штатах. Хоча в повідомленні чітко сказано, що запуск відбудеться в день, який випадає на суботу в США, існує ймовірність, що веб-сайт насправді має на увазі 27 січня в Китаї, яке випадає на п’ятницю, 26 січня, в США – набагато більш вірогідну дату запуску Vision Pro.

Apple рідко запускає будь-які свої апаратні продукти по суботах, тому здається дуже малоймовірним, що гарнітура Vision Pro стане першою. Швидше за все, компанія вважає за краще запускати продукти в будні дні, щоб відповідати звичайному робочому графіку, забезпечуючи максимальне висвітлення в ЗМІ та реакцію фондового ринку. П’ятниця, 26 січня, ймовірно, також є більш точною інтерпретацією, оскільки Apple в переважній більшості обирає п’ятницю для запуску своїх нових пристроїв.

Apple просто каже, що гарнітура Vision Pro вийде на ринок “на початку” цього року, і ще не оголосила жодних конкретних часових рамок для попередніх замовлень і запуску продукту. Аналітик Apple Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), який часто буває точним, нещодавно заявив, що очікує, що Vision Pro з’явиться на полицях магазинів наприкінці січня або на початку лютого, що фактично збігається з цим останнім повідомленням з Китаю. Марк Гурман з Bloomberg, з іншого боку, був більш впевненим у тому, що Apple планує запуск пристрою в роздріб на лютий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.