Названо найкращі ноутбуки вартістю до 1000 доларів, протестовані та відібрані експертами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У міру того як ноутбуки стають дедалі красивішими і красивішими, верхня межа того, що ви можете заплатити за них, практично зникла. Саме тому перед тим, як вирушити на пошуки ноутбука, необхідно визначити максимальну суму, яку ви готові витратити. Якщо, як і багато інших, ця цифра для вас становить 1000 доларів, то цей посібник для вас.

Верхня межа в $1 000 для ноутбука цілком розумна і дасть вам змогу придбати ноутбук для ігор, MacBook і навіть топовий ноутбук 2-в-1. На цьому рівні ви не обмежуєте себе настільки, що не можете отримати те, що хочете, але при цьому чітко уявляєте собі цифру, щоб додаткові оновлення (розширення HD-накопичувача, збільшення обсягу пам’яті тощо) не підкрадалися до вас і не псували вам настрій.

Тим не менш, питання залишається відкритим: Які найкращі ноутбуки коштують менше 1000 доларів і чи підійде один із них для моїх потреб? Ми вивчили поточні ціни на деякі з наших улюблених ноутбуків минулого року і вибрали з них п’ять ноутбуків вартістю до 1000 доларів, які задовольнять найрізноманітніші смаки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як вибрати ноутбук вартістю до 1 000 доларів

Вибір найкращого ноутбука вартістю до 1000 доларів у кінцевому підсумку залежить від ваших бажань і потреб. У той час як Dell XPS 13 буде найкращим для універсала, хтось, хто бажає обійтися без зайвих витрат, може вибрати Lenovo Chromebook. Прихильники Apple, тим часом, будуть у захваті від можливості знайти MacBook Air 2023 року випуску за ціною менше ніж 1000 доларів. Зрештою, перш ніж натиснути на курок, спробуйте трохи погратися і порівняти різні ноутбуки, адже щось може здивувати вас тим, наскільки воно вам сподобається.

Як ми вибирали ці ноутбуки вартістю до 1000 доларів

Digital Trends створений не однією людиною, а великою групою людей. Деякі члени цього колективу проводять із ноутбуком дні та/або тижні, проводячи стрес-тестування і вишукуючи будь-які недоліки та дефекти, а також насолоджуючись його численними перевагами. Потім вони витрачають години і години на те, щоб написати про ці враження, створюючи фантастичний огляд. Інші порівнюють тонни продуктів в одній категорії, болісно обираючи найкраще для кожної потреби і бажання типового покупця, що призводить до створення чудового керівництва з купівлі. Ці ноутбуки були обрані шляхом вивчення продуктів у наших численних оглядах, посібниках з купівлі та інших розділах сайту, а потім відфільтровані за ціною.

Dell XPS 13

Нам завжди подобалася лінійка XPS, яка незмінно потрапляє до списку найкращих ноутбуків Dell за той чи інший рік. Це фундаментально надійний ноутбук з якісним корпусом і, як швидко нагадає вам наш огляд Dell XPS 13, хороший Windows-конкурент Apple MacBook Air. Загалом цей ноутбук вважається універсальним рішенням, яке сподобається всім, крім хардкорних геймерів, яких ніколи не задовольнить частота оновлення 60 Гц.

Одна річ, яка нам подобається в Dell XPS 13 (і взагалі в покупці ноутбука від Dell), – це всі можливості налаштування та оновлення, доступні під час оформлення замовлення. Наведені вище характеристики – це лише одна з доступних конфігурацій, яка задовольняє нашому обмеженню в 1000 доларів. За нинішніх цін ви, ймовірно, зможете оновити одну або, можливо, дві характеристики (наприклад, купити кращу пам’ять, накопичувач або навіть чудову відеокарту), не виходячи за рамки бюджету. Однак це може бути слизька доріжка, адже багато привабливих оновлень можуть перевищити кінцеву вартість у 1000 доларів. Будьте розсудливі, обираючи такі оновлення, як пам’ять або відеокарта, а не сховище, яке ви можете перенести в хмару.

Apple MacBook Air (чип M2)

Незалежно від захоплення XPS, перше місце в списку найкращих ноутбуків посідає MacBook Air від Apple з чипом M2. Хоча ті, хто не належить до екосистеми Apple, можуть нервувати з цього приводу, якщо ви є шанувальником Apple, то чудовий MacBook за такою ціною має стати приводом для радості.

У нашому огляді M2 MacBook Air багато говориться про те, наскільки вражаючим є поєднання першокласних компонентів і тонкого корпусу в M2 MacBook Air. Для ноутбука завтовшки менше ніж півдюйма він забезпечує чудову клавіатуру та час автономної роботи, який (за правильних обставин) може сягати позначки в 21 годину. Єдиний мінус для тих, хто намагається не перевищувати 1000 доларів, – це те, як складно оновити оперативну пам’ять з 8 до 16 ГБ; для цього також необхідно збільшити розмір екрана, і в результаті ціна зросте на кілька сотень доларів.

Microsoft Surface Pro 9

Якщо ви розривалися між ноутбуком і одним із найкращих планшетів, вам варто подумати про те, щоб придбати щось найкраще з обох світів. Ви можете зробити це, купивши один із найкращих ноутбуків 2-в-1, наприклад Microsoft Surface Pro 9. На відміну від багатьох ноутбуків “2-в-1”, у яких для того, щоб скласти клавіатурну секцію за екраном, доводиться виконувати своєрідний трюк, у Microsoft Surface Pro 9 клавіатура повністю від’єднується, даючи вам змогу працювати за столом, коли ви цього захочете. На жаль, вона від’єднується настільки, що продається окремо, але це дає вам шанс придбати обидва продукти окремо, причому за вигідною ціною. У нашому огляді Microsoft Surface Pro 9 підкреслюється висока якість сенсорного екрана і преміальна якість планшета, але також підкреслюється, що це не традиційний ноутбук, і ви повинні купувати цю пропозицію тільки в тому випадку, якщо вам дійсно потрібен 2-в-1.

Ігровий ноутбук Dell G15

Ігрові ноутбуки коштують дорого. Настільки, що в нашому довіднику найкращих ігрових ноутбуків є “дешевий” і “бюджетний” варіанти, і тільки цей, Dell G15, на сьогоднішній день коштує менше 1000 доларів. І це саме те, для чого створено цей ноутбук – грати на ньому, але менш ніж за 1000 доларів. Усі версії цього ноутбука, що налаштовується, працюють на частоті 120 Гц, що є мінімальним показником для серйозних екшн-геймерів у наші дні, і можуть бути ще вищими за допомогою оновлень.

Однак на момент написання цієї статті багато з оновлень є, так би мовити, “пакетними”. Для підвищення потужності відеокарти також потрібно більше пам’яті. Хочете більше пам’яті? Вам потрібно буде аналогічним чином оновити відеокарту (і, відповідно, пам’ять). Хороші новини? Будь-яка з цих модернізацій дає змогу підняти ціну трохи вище за 1000 доларів, але не вище 1100 доларів (принаймні, на момент написання статті). Для такого ідеального і доступного ігрового ноутбука важко бути надто великим ціновим пуристом у цьому випадку.

Chromebook HP Dragonfly Pro Chromebook

Коли ми думаємо про Chromebook, ми часто уявляємо собі спарені машини, які стануть у пригоді для перегляду веб-сторінок, YouTube і Netflix, і не більше того. Цього стереотипу важко позбутися, але найкращий Chromebook – HP Dragonfly Pro – відкидає багато з наших упереджень. Володіючи більшою потужністю, ніж ви могли б подумати про типове для Chromebook 16 ГБ оперативної пам’яті, ви можете багато чого зробити за допомогою цієї машини. У нашому огляді HP Dragonfly Pro також наголошується на мінімалістичному зовнішньому вигляді клавіатури та ультратонкій верхній і нижній рамці дисплея. Такі функції, як жива підтримка (у вигляді спілкування в чаті), надаються безкоштовно протягом першого року, і вони стануть у пригоді вам, коли ви звикнете користуватися Chromebook, якщо не користувалися ним раніше.

Головною проблемою для любителів вигідних покупок HP Dragonfly Pro є його ціна, яка на момент написання статті становить 999 доларів. Ця ціна переступить поріг у 1000 доларів, якщо вам доведеться платити податок із продажів у вашому регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.