Ключові деталі OnePlus Buds 3 розкрито напередодні запуску наступного тижня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підтверджено, що навушники OnePlus Buds 3 з’являться 4 січня разом зі смартфоном OnePlus Ace 3. Вчора з’явилися нові подробиці щодо майбутніх TWS-навушників. Тепер OnePlus опублікувала ще кілька тизерів Buds 3, які розкривають їхні особливості напередодні презентації. Аудіопристрій вже доступний для попереднього замовлення в Китаї.

OnePlus Buds 3 пропонують флагманський звук. Вони будуть оснащений надчистими коаксіальними подвійними динаміками для відтворення м’яких басів і прозорих високих частот. Навушники TWS будуть оснащені технологією Golden Listening 2.0. Також кажуть, що майбутня новинка забезпечить чистий та емоційний вокал. В іншому тизері, опублікованому OnePlus, навушники Buds 3 демонструють всеосяжне лідерство у п’яти вимірах. До них відносяться чіткість, відтворення басів тощо.

Тизери не розкривають жодних додаткових деталей про навушники OnePlus Buds 3. Ми можемо очікувати, що бренд поділиться більшою кількістю тизерів напередодні презентації. Майбутні TWS-навушники мають напіввкладишну конструкцію з глянцевою ніжкою та матовими силіконовими вкладишами. Чохол для зарядки та зберігання має ту ж саму квадратну форму, що і попередні OnePlus Buds.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ходять чутки, що OnePlus Buds 3 будуть оснащені активним шумодавом 48 дБ. Навушники підтримуватимуть функцію Google Fast Pair, а також режим подвійного підключення. Також повідомляється, що аудіопристрій матиме функцію 3D Spatial Sound, LHDC 5.0 та клас захисту IP55. Очікується, що OnePlus Buds 3 працюватимуть 44 години від одного заряду акумулятора разом із кейсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.