Бізнес-проектор Lenovo Thinkplus AIR H6 Full HD представлений у всьому світі за ціною $350

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lenovo є найбільшим у світі виробником ПК, але він робить кроки в сегменті бізнес-проекторів. Lenovo Thinkplus AIR H6 нещодавно був тихо представлений на ринку, і він має кілька цікавих особливостей. Thinkplus AIR H6 – це бізнес-проектор, який працює на Android і є максимально доступним за ціною для проектора з роздільною здатністю Full HD.

Lenovo Thinkplus AIR H6 – це компактний і потужний проектор з власною роздільною здатністю Full HD 1080p. Він має максимальну яскравість 700 ANSI люмен і коефіцієнт контрастності 1000:1 для яскравих і чітких зображень. Thinkplus AIR H6 працює на операційній системі Android 9, яка, здавалося б, є досить старою. Він оснащений автофокусом і чотириточковою корекцією трапецеїдальних спотворень для збалансованого зображення з більшості кутів.

Проектор Thinkplus AIR H6 працює на базі процесора Amlogic T972 і графічного процесора ARM MALI-G31 MP2 з підтримкою HDR10 і HLG відео. Він оснащений 2 ГБ оперативної пам’яті і 16 ГБ вбудованої пам’яті. Проектор має два порти USB, 3,5-мм аудіороз’єм, AV-роз’єм і відеовхідний інтерфейс HDMI. Він також має порт Ethernet 10/100 і підтримує підключення Bluetooth 5.2 та Airdrop для гаджетів Apple. Проектор також оснащений інтелектуальним голосовим помічником на основі штучного інтелекту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проектор Lenovo Thinkplus AIR H6 розроблений для тихої та ефективної роботи. Він має безшумну систему вентиляції на задній панелі, яка гарантує, що шум вентилятора не відволікатиме вас від повного занурення у розваги. Проектор також має режим слабкого синього світла для відтворення дитячого контенту.

Наразі Lenovo Thinkplus AIR H6 можна придбати на AliExpress за ціною $349,99. Поточна ціна знижена на 30%, і згодом модель повернеться до своєї початкової ціни в $498,57.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.