Categories: Ґаджети

Телевізор Xiaomi Mi TV 4A тимчасово розпродають за безцінь, але потрібно поспішати

Share

Телевізор – це, звичайно, річ не першорядної важливості, однак він повинен бути в кожному домі. Немає нічого приємнішого, ніж увечері після роботи подивитися який-небудь цікавий фільм, або свою улюблену телепередачу, зручно розташувавшись в кріслі, на дивані або навіть на ліжку. Проблема в тому, що всі сучасні телевізори від Sony, LG, Samsung та інших брендів коштують непристойно дорого, але вихід є і їм є покупка Xiaomi Mi TV 4A.

Сьогодні, 6 травня 2018 року, в офіційному магазині виробника стартувала нова тимчасова акція, яка триватиме до 8 травня включно, тобто спеціальна пропозиція буде діяти ще дві доби. Протягом цього часу купити телевізор Xiaomi Mi TV 4A можна за безцінь, причому це не перебільшення, а реальний факт. Проте, потрібно поспішати, тому що крім обмеження терміну дії розпродажі, складські запаси вичерпуються вкрай швидко.

Йдеться про телевізор під назвою Xiaomi Mi TV 4A, який оснащений 32-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1366 на 768 пікселів (HD +), кутом огляду 178 °, динамічним відгуком 6,5 мс, контрастністю 3000: 1 і частотою оновлення 60 Гц . Крім того, даний електронний пристрій може похвалитися 4-ядерним процесором Cortex A53 з частотою 1,5 ГГц, а також 1 ГБ оперативної і 4 ГБ постійної флеш-пам’яті для установки різних додатків, в тому числі YouTube.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, виробник заявляє підтримку Wi-Fi 802.11n, а також всіх популярних форматів відео, серед яких RM, FLV, MOV, AVI, MKV, TS і MP4. За відтворення фільмів, серіалів і відеороликів відповідає вбудований додаток Mi Player, що володіє сумісністю з усіма сучасними кодеками, в тому числі H.263, H.264, H.265 і MPEG 1/2/4. На корпусі Xiaomi Mi TV 4A розташовані інтерфейси HDMI, AV, DTMB, USB і Ethernet, а також цифровий та аналоговий входи для музичних пристроїв.

За відтворення звуку в телевізорі у відповіді два потужних високочастотних стереодинаміки, що видають звук потужністю по 5 Вт кожен. Для зручності використання на Mi TV 4A встановлена спеціальна графічна оболонка під назвою PatchWall, в основі якої лежить прошивка MIUI. Зараз, до 8 травня включно, купити даний телевізор можна всього за 899 юанів або ж 3 500 гривень, правда мова йде про про офіційний китайський магазин Xiaomi, тому жителям України для покупки там чого-небудь доведеться скористатися послугами компаній-посередників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    MSI випустила новий флагманський ПК, який виглядає просто чудово

    MSI вперше показала свою лінійку нових готових ігрових настільних веж на початку цього року, а…

    27.04.2024

    У Windows 11 з’явиться “ШІ-провідник”

    В операційній системі Windows 11 оновлять "Провідник". Він отримає ШІ-функції, для яких будуть потрібні нові…

    27.04.2024

    Представлений найпотужніший кишеньковий ліхтарик: світить на сотні метрів

    Компанія Nitecore створила невеликий ліхтарик EDC25, який міститься в кишені. Однак це не заважає видавати…

    27.04.2024

    Galaxy AI від Samsung скоро стане набагато кориснішим

    Незабаром після того, як Samsung випустила його для кількох флагманських телефонів 2023, вона оголосила про…

    27.04.2024

    Spotify не приймає нових умов App Store в ЄС і знову обходить правила Apple

    Spotify, один із найбільших стрімінгових сервісів у світі, зіткнувся з новими правилами App Store від…

    27.04.2024

    Виявлено новий банківський троян Brokewell, який атакує Android

    Експерти в галузі кібербезпеки б'ють на сполох у зв'язку з появою чергової модифікації шкідливого банківського…

    27.04.2024