П’ять функцій, які, за чутками, з’являться в AirPods Pro 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple працює над оновленою версією AirPods Pro, і очікується, що нові навушники побачать світ десь у 2025 році. За чутками, в AirPods Pro 3 з’явиться кілька цікавих нових функцій, які ми зібрали тут.

Оновлений дизайн

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, AirPods Pro 3 отримають оновлений дизайн. Що саме зміниться, залишається загадкою, але очікується, що Apple оновить як навушники, так і кейс, щоб пристосувати їх до нових функцій, які заплановані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Краща якість звуку

Apple має тенденцію підвищувати якість звуку з кожною новою ітерацією AirPods, і чутки свідчать, що в AirPods Pro 3 звук також буде покращено. Ми також можемо отримати подальші вдосконалення активного шумозаглушення, а з фокусом Apple на гарнітурі Vision Pro якість звуку буде більш важливою, ніж будь-коли.

Поточна версія AirPods Pro 2 з USB-C призначена для з’єднання з Vision Pro і пропонує аудіо без втрат, тому подальше розширення функцій для Vision Pro і наступних гарнітур є гарною ставкою.

Оновлений чіп

У AirPods Pro 2 використовується чіп H2, і очікується, що наступне покоління AirPods Pro отримає ще швидший чіп, який Apple може назвати H3, якщо вона дотримуватиметься цієї схеми іменування.

Нинішній чіп H2 забезпечує роботу всього, від активного шумозаглушення до функції Hey Siri, швидкого перемикання та адаптивного еквалайзера, тому чіпи серії H є ключовими для функціональності AirPods. Обчислювальна потужність чіпа H3 може бути важливою для функцій, пов’язаних зі здоров’ям, які, за чутками, з’являться в AirPods Pro.

Покращення здоров’я слуху

Існує ряд функцій для покращення слуху, над якими Apple працює для лінійки AirPods. У майбутньому вбудований тест слуху може відтворювати тони і звуки, щоб перевірити, наскільки добре людина чує, надаючи користувачам легкий доступ до зворотного зв’язку про стан слуху. Apple вже тестує таку функціональність у дослідженні слуху, яке проводиться за допомогою програми Research.

Якщо AirPods виявлять проблему зі слухом, Apple може порадити користувачеві звернутися до лікаря за подальшою допомогою.

Гурман каже, що Apple також працює над функціями, які дозволять навушникам AirPods ще більше покращити слух, можливо, з метою зробити їх доступними замість слухових апаратів. AirPods Pro вже підтримують такі функції, як Conversation Boost, яка відсікає фоновий шум, зосереджуючи увагу на мові, а спрощені правила придбання слухових апаратів, які більше не потребують рецепту, допоможуть Apple позиціонувати AirPods як альтернативу слуховим апаратам.

Моніторинг температури тіла

Apple тестує датчик температури, вбудований в AirPods, і, ймовірно, ця функція буде першою в AirPods Pro, якщо її буде реалізовано.

Вимірювання температури зсередини вуха є більш точним, ніж вимірювання температури на зап’ясті.

Аналітик Apple Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) роками говорив, що Apple додасть більше функцій для здоров’я в AirPods, і Apple запатентувала AirPods з біометричними датчиками для моніторингу серцевого ритму, температури, рівня потовиділення тощо.

Дата виходу

Поточні чутки свідчать, що Apple представить оновлену версію AirPods Pro у 2025 році. Apple часто приурочує запуск AirPods до подій, пов’язаних з iPhone, тож якщо компанія дотримується плану запуску у 2025 році, ми можемо побачити дебют нових навушників десь у вересні 2025 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.