HP готується до анонсу геймерського OLED-монітора Omen Transcend 32 з роздільною здатністю 4K і частотою оновлення 240 Гц

Разом із ним бренд випустить геймерський ноутбук Omen Transcend 16.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HP планує розширити асортимент ігрових продуктів новим монітором Omen Transcend 32 і ноутбуком Omen Transcend 16.

HP Omen Transcend 32 оснащений шикарним OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 4K, частотою оновлення 240 Гц і піковою яскравістю 1000 ніт при перегляді HDR-контенту. Зрозуміло, тут є підтримка AMD FreeSync і Dolby Vision. Щоб вирішити проблему вигоряння OLED, HP інтегрувала технологію охолодження Tempest Monitor.

На корпусі розташовані такі порти: 1x DisplayPort 2.1, 2x HDMI 2.1, 3x USB 3.2 Type-A, 2x USB-C 3.2 Type-C (тільки передача даних) і 1х USB Type-C з DisplayPort і подачею живлення потужністю 140 Вт. Також передбачено підтримку KVM.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Ноутбук HP Omen Transcend 16 отримав нові процесори Intel Core Ultra і відеокарти аж до Nvidia RTX 4070. Девайс оснащений 16-дюймовим OLED-екраном із роздільною здатністю 4K і частотою оновлення 240 Гц. Також у ньому заявлена підтримка AMD FreeSync і Dolby Vision. Інші характеристики поки не розкриваються.

Офіційні ціни та доступність будуть розкриті на виставці CES 2024, яка стартує на початку січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.