Ваші ремінці для Apple Watch можуть не підійти до моделі наступного року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступне покоління Apple Watch буде оснащено повністю зміненим з’єднувачем ремінця, що зробить їх несумісними з усіма наявними ремінцями, стверджує джерело витоків з Apple і збирач прототипів, відомий під ніком Kosutami.

У серпні Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що в майбутніх “Apple Watch X” може з’явитися інший спосіб кріплення ремінців до пристрою. Остання інформація від Kosutami, схоже, підтверджує цю теорію.

Люди, які беруть участь у розробці нових моделей Apple Watch, розповіли Гурману, що наявна система кріплення ремінців займає багато місця, яке можна було б краще використати для більш ємних акумуляторів або інших внутрішніх компонентів. У зв’язку з цим Apple, очевидно, розглядає можливість використання магнітної системи кріплення ремінця, але поки неясно, чи буде цей метод використовуватися в наступних Apple Watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Механізм з’єднання ремінців з корпусом Apple Watch незмінний з моменту появи пристрою в 2014 році. Ця система залишається незмінною у всіх поколіннях Apple Watch, даючи змогу користувачам колекціонувати і змінювати ремінці незалежно від покоління пристрою, за умови, що корпус має однакову ширину. Перегляд цієї системи не може не викликати суперечок, оскільки всі наявні ремінці перестануть бути сумісними і, отже, в кінцевому підсумку застаріють.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.