У 2024 році з’явиться перший скляний iPad: що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще 2021 року авторитетний інсайдер Марк Гурман з Bloomberg заявляв, що Apple у майбутньому представить планшети зі скляною задньою кришкою. Однак iPad 2022 року залишилися алюмінієвими, а 2023 року Apple взагалі не випустила жодного iPad Pro.

Згідно з MacRumors, Apple приберегла всі інноваційні фішки iPad для 2024 року. Наступного року очікується повний перезапуск лінійки iPad.

Так, iPad Pro отримає редизайн. Бічні рамки будуть злегка закругленими, а задня панель буде скляною. Завдяки останньому, нові iPad Pro підтримуватимуть бездротову зарядку і технологію MagSafe. Користувачі зможуть кріпити планшет на магнітні док-станції і вмикати режим “Очікування” з циферблатами і віджетами, як на iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екрани планшетів стануть більшими (11 і 13 дюймів), а також зміниться їхній тип – вперше в історії iPad планшети отримають OLED-дисплеї.

Продуктивність теж підкачають за рахунок нового чіпа M3. Для новинок також представлять нові стилуси Apple Pencil і клавіатури Magic Keyboard.

Презентація нових 11- і 13-дюймових iPad Pro очікується на початку 2024 року. Що ще Apple може представити прийдешньої весни, ми розповідали тут.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.