Apple Watch Ultra зі збільшеним на 10% дисплеєм і технологією MicroLED вийдуть на ринок у 2026 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними тайванської дослідницької компанії TrendForce, у 2026 році під час переходу з OLED на microLED дисплей Apple Watch Ultra збільшиться на 10 %.

Поточна модель Apple Watch Ultra має дисплей розміром 1,93 дюйма, тоді як майбутня модель з microLED-панеллю, найімовірніше, буде оснащена 2,12-дюймовим дисплеєм. За оцінками, панель microLED коштуватиме вдвічі-втричі дорожче, ніж аналогічний OLED-дисплей, який використовується в поточній моделі, за ціною близько $120. Постачати її будуть німецька компанія ams OSRAM і південнокорейська LG Display.

Плани Apple щодо впровадження microLED-дисплея в Apple Watch Ultra знаходять безліч підтверджень, починаючи зі звіту аналітика з дисплеїв Росса Янга в січні 2023 року. Вдосконалений дисплей забезпечує поліпшену яскравість, перенесення кольорів, динамічний діапазон, кути огляду та енергоефективність, завдяки чому зображення виглядають так, ніби вони “намальовані” на склі дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Терміни запуску Apple Watch Ultra з microLED-дисплеєм, зазначені TrendForce, залишаються незмінними – 2026 рік, і це пізніше, ніж у інших джерел, які в основному вказували на 2025 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.