Користувачі вимагають від Apple замінити клавіатуру на MacBook Pro 2016

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті chang.org з’явилася петиція , в якій незадоволені користувачі вимагають безкоштовно замінити зламану клавіатуру на MacBook Pro 2016, пише Appleinsider.

Автор петиції вимагає непросто заміни клавіатури. Він хоче, щоб Apple встановила в MacBook Pro 2016 клавіші з новим механізмом, які використовуються в моделі 2017 року.

Apple, прийшов час відкликати кожен MacBook Pro, випущений з кінця 2016 року і замінити клавіатуру на всіх з них на нові, перероблені клавіатури, які просто працюють.

Тому що ці клавіатури не працюють.

Кожна з сучасних моделей MacBook Pro 13 “і 15” продається з клавіатурою, яка може перестати працювати в будь-який момент через некоректний дизайн.

У петиції також наводяться повідомлення постраждалих користувачів. В основному всі скаржаться на залипаючі клавіші, а також вимушені подвійні натискання. Користувачі відзначили, що не хочуть балончик стиснутого повітря. За словами автора петиції, якщо Apple пропонує таким чином вирішити проблему – це ознака серйозних проблем у компанії. На момент написання новини, петицію підписали 3300 чоловік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.