Samsung випустила дитячі планшети Galaxy Tab A9 Kids Edition і Galaxy Tab A9+ Kids Edition

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung вирішила завершити 2023 рік анонсом недорогих пристроїв для дітей – бренд випустив планшети Galaxy Tab A9 Kids Edition і Galaxy Tab A9+ Kids Edition.

Реклама

Galaxy Tab A9 Kids Edition оснащений 8,7-дюймовим LCD-екраном (IPS) з роздільною здатністю HD+ і частотою оновлення 60 Гц. Планшет доступний у декількох конфігураціях з 4/8 ГБ оперативної пам’яті та 64/128 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення до 1 ТБ за допомогою карти microSD.

За продуктивність відповідає чип MediaTek Helio G99. Крім того, девайс може похвалитися спеціальним протиударним корпусом, режимом Samsung Kids, основною камерою на 8 Мп, фронталкою на 2 Мп, стереодинаміками і акумулятором ємністю 5100 мАг.

Galaxy Tab A9+ Kids Edition отримав більший 11-дюймовий LCD-екран (IPS) з роздільною здатністю Full HD+ і більш плавною частотою оновлення 90 Гц. Ця модель також пропонується у версіях з 4 ГБ або 8 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ або 128 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення до 1 ТБ через слот для карт microSD.

Працює Galaxy Tab A9+ Kids Edition на чипі Snapdragon 695. Серед інших відмінностей від молодшої моделі – чотири динаміки і батарея ємністю 7040 мАг.

Ціни на Galaxy Tab A9 Kids Edition стартують з $212, а на Galaxy Tab A9+ Kids Edition з $321. Перші покупці також отримають спеціальні чохли, стилуси, дитячі наклейки і зарядний пристрій на 20 Вт.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ