Samsung Galaxy Fit 3 – коли очікувати новий фітнес-браслет від Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung виробляє досить хороший розумний годинник, особливо після того, як вона стала партнером Google для спільної розробки Wear OS. Однак минули роки з того часу, як компанія випустила свій останній фітнес-браслет, Galaxy Fit 2. Минулого місяця ми вперше побачили майбутній Galaxy Fit 3. Тепер у нас є деяка інформація про терміни його запуску.

Реклама

За словами інсайдера Ревегнуса , Samsung планує випустити Galaxy Fit 3 у першій половині 2024 року. Повідомляється, що окремого заходу щодо запуску цього пристрою не буде. Тобто це буде скромний анонс у прес-релізі. Він вийде за кілька місяців до запуску лінійки Galaxy Watch 7 в другій половині наступного року.

Також повідомляється, що Samsung планує зробити і продати близько мільйона одиниць Galaxy Fit 3. Про характеристики майбутнього пристрою відомо небагато, але за зображеннями видно, що у нього буде набагато більший кольоровий OLED-екран, ніж у Galaxy Fit 2.

Він також може мати відстеження сну, GPS, акселерометр, гіроскоп та інші датчики.

Майбутній фітнес-браслет буде доступний у трьох кольорах. Оскільки Galaxy Fit 3 отримає більший екран та кращі функції, він, швидше за все, буде дорожчим, ніж Galaxy Fit 2.

Крім того, кажуть, Samsung також готується до анонсу Galaxy Buds 3 у другій половині наступного року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ