Sony випустить DualSense з підсвічуванням кнопок та дисплеєм на місці сенсорної панелі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Іноземні ЗМІ дізналися про появу нової патентної заявки, в рамках якої компанія Sony розповіла про нові функціональні можливості геймпада DualSense наступного покоління.

Профільні видання повідомили , що наприкінці листопада цього року компанія Sony подала патент на оновлений геймпад із вбудованою технологією штучного інтелекту. Уточнюється, що DualSense матиме новий процесор, який працює на базі машинного навчання. Технологія передбачатиме дії геймера і даватиме йому рекомендації щодо проходження.

Наприклад, геймпад буде проводити аналіз характеру ігрового процесу конкретної людини, заздалегідь визначаючи, що геймер зіткнеться на наступній сцені з певними складнощами у проходженні гри. У цьому випадку геймпад підсвітить одну з кнопок, тригер або курок, на які варто натиснути, а також продублює інформацію про це на сенсорній панелі. Швидше за все, на її місце буде встановлений відповідний дисплей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами журналістів, весь цей функціонал для DualSense зі штучним інтелектом знаходиться лише «на папері», тому про дату виходу геймпада наступного покоління говорити поки що зарано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.