У грудні Samsung представить ноутбуки з новітніми чіпами Intel

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung готується до випуску наступного покоління ноутбуків Galaxy Book, пише південнокорейське видання Yonhap News .

Реклама

Нові пристрої продемонструють публіці 15 грудня. У повідомленні сказано, що представники серії Galaxy Book 4 будуть оснащені новим процесором Intel. Чіпи Core Ultra (Meteor Lake) дебютують 14 числа цього місяця, так що цілком логічно, що комп’ютери на їх основі побачать світ на день пізніше.

У Galaxy Book 4 буде в тому чи іншому вигляді реалізований штучний інтелект Samsung Gauss, який пізніше запровадять у смартфони сімейства Galaxy S24.

Лінійка Galaxy Book 4 включатиме декілька моделей. Поки є дані про топовий лептоп Ultra Galaxy Book 4 Ultra.

Він отримає процесор Intel Core Ultra 7 155H з 16 ядрами, 32 Гбайт оперативної пам’яті та твердотільний накопичувач ємністю 1 Тбайт. Також згадуються відеокарта Nvidia GeForce RTX 4050 з 6 Гбайт пам’яті та 16-дюймовий сенсорний OLED-екран з роздільною здатністю 1600 x 2880 пікселів та частотою оновлення 120 Гц.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: