Apple представила новий червоний годинник Apple Watch Series 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple представила новий колірний варіант (Product) Red для своїх останніх смарт-годинників Apple Watch Series 9. Новий колір приєднався до лінійки продуктів Apple, що підтримують глобальну боротьбу з ВІЛ/СНІДом.

Новий смарт-годинник має червоний алюмінієвий корпус і відповідний червоний ремінець Sport Band. Apple також представила нові червоні циферблати, зокрема Solar Analog, створені спеціально до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Ці ексклюзивні циферблати доповнюють яскраве забарвлення (Product)Red Series 9.

Інші характеристики смарт-годинника аналогічні стандартній моделі. Так, у ньому встановлено новий чип S9 і чотириядерний нейронний движок, що забезпечує більш швидке оброблення даних і поліпшену продуктивність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Максимальна яскравість досягає 2000 ніт, що вдвічі більше, ніж у Series 8. Крім того, в ньому з’явився новий жест, який дає змогу власникам керувати функціями годинника, не торкаючись до екрана.

Apple Watch Series 9 (Product) Red доступні для покупки через інтернет-магазин компанії і в роздрібних магазинах Apple. Ціна починається від $399 у США.

Частину коштів, виручених від продажу смарт-годинника, буде передано до Глобального фонду, що фінансує програми з боротьби з ВІЛ/СНІДом у країнах Африки на південь від Сахари.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.