Анонсовано Apple Watch Series 9 у новому кольорі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нова версія смарт-годинника Apple Watch Series 9 з’явилася в результаті співпраці Apple і бренду RED, який займається боротьбою з ВІЛ та СНІДом.

Реклама

З технічного погляду нічого не змінилося. Все той же процесор, збільшена яскравість та фішки жестового керування. Огляд останнього випущеного смарт-годинника Apple доступний на Hi-Tech Mail.ru з жовтня. Прочитайте його , якщо пропустили.

Головна зміна – колір корпусу та ремінця. Крім того, користувачам буде доступно кілька ексклюзивних циферблатів. Вони присвячені Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом, який відзначають 1 грудня.

Ціна за модель з корпусом 41 мм стартує від 399 доларів, а за 45 мм – від 429 доларів.

Нагадаємо: частина доходів від продажу пристроїв, що беруть участь у програмі (PRODUCT)RED, передається до фонду боротьби з ВІЛ та СНІДом у країнах Африки.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: