YouTube-блогер зробив найменшу у світі PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька тижнів тому компанія Sony представила свою нову версію консолі PlayStation 5. Хоча офіційно приставку slim вона не отримувала, багато користувачів встигли її охрестити саме так. В оглядах говориться про те, що консоль стала меншою, але все одно ще громіздка.

Автор YouTube-каналу Not From Concentrate теж вважав, що PS 5 занадто велика, тому вирішив своїми руками її зменшити, щоб консоль можна було б сміливо назвати компактною. Для цього блогер зробив повністю новий корпус, а також поміняв деякі начинки консолі.

Як результат – дійсно компактна PlayStation 5, але своїм зовнішнім виглядом більше нагадує стандартний міні-ПК ніж консоль. Для достовірності ютубер розмістив на передній панелі логотип PS, який чудово світиться після ввімкнення консолі. Також автор каналу Not From Concentrate вирішив зробити міні-підставки під геймпади.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У своєму ролику про компактну PS 5 блогер розповів, що змінив не тільки корпус, але переробив і систему охолодження пристрою – він відразу відмовився від великого кулера, характерного для консолі, вибравши радіатор і маленький тонкий вентилятор. Звичайно, в результаті пристрій почав грітися сильніше оригіналу, але, як каже ютубер, до критичних значень ще далеко.

Ентузіаст також змінив блок живлення. В результаті можна говорити, що від оригіналу в кастомній PS 5 присутня тільки плата з чіпами. При цьому блогер відмовився і від приводу, який він перезбирав та зробив зовнішнім пристроєм.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.