MacBook Pro з чипом M3 Pro став найкращим ноутбуком за версією DxOMark

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Незалежний бенчмарк DxOMark провів тестування 14,2-дюймового ноутбука MacBook Pro, що працює на процесорі M3 Pro. Фахівці визнали його найкращим ноутбуком у світі за низкою параметрів, включно з екраном, звуком і камерою.

Реклама

Новий MacBook Pro має той самий дизайн, що й попередня модель із чипом M2, але відрізняється потужнішою апаратною начинкою. Особливо вражає mini-LED-дисплей, який забезпечує високу яскравість і контрастність, перевершуючи всі існуючі LCD-екрани. Це робить MacBook Pro не тільки зручним для роботи, але і відмінним засобом для перегляду відео. Екран ноутбука отримав рекордні 154 бали від DxOMark.


Крім того, MacBook Pro виділяється якісною веб-камерою (раптово!), яка посіла перше місце серед ноутбуків отримавши 135 балів. Звукова система ноутбука також отримала високу оцінку – 144 бали (зі 148 можливих). За якість відеодзвінків ноутбук набрав 142 бали (зі 144 можливих).

Реклама

У підсумку MacBook Pro на базі M3 Pro став лідером рейтингу DxOMark з 148 балами, випередивши на один бал свого найближчого конкурента – MacBook Pro з M2 Pro.


Варто зазначити, що продукти компанії Apple посідають майже всі перші рядки ТОП-5, з першого по четвертий. На п’ятому місці розташувався ноутбук від Dell.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ