Який монітор краще для ігор: опубліковано рейтинг

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вибір монітора під комп’ютер не можна назвати легкою справою. Особливо, якщо ПК у більшості буде розрахований на відпочинок та ігри. Ютубери Hardware Unboxed зробили вибірку саме з ігрових моніторів.

Реклама

У Full HD можна звернути увагу на AOC 24G2SP через ціну/якість/можливості. У нього IPS-матриця з 8-бітною глибиною кольору і кадровою частотою 165 Гц. У цій же категорії – ZOWIE BenQ XL2566K і ASUS ROG SWIFT Pro PG248QP. У першого частота оновлення до 360 Гц, що стане корисним для змагальних ігор. У другого цей показник до 540 Гц.

У сегменті Quad HD є MSI G274QPF-QD або GIGABYTE M27Q-P. Обидва пропонують 10-бітові IPS-матриці і кадрову частоту 160 Гц. LG 27GP83-B підтримує HDR10, має 98% охоплення палітри DCI-P3, кадрову частоту на рівні 165 Гц. Ще за тематикою монітори – ASUS ROG SWIFT ROG SWIFT PG27AQDM і AOG AGON Pro AG276QZD.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: