Офіційно: WhatsApp отримає дві з найбільш довгоочікуваних функцій

З 1 по 2 травня 2018 року в США пройшла щорічна конференція F8, в рамках якої компанія Facebook розповідала про нововведення в своїх сервісах, в тому числі в соціальній мережі. Після довгого розповів про те, що нового в найближчий рік отримає соцмережа, пару слів сказали про майбутнє месенджера WhatsApp, що є найпопулярнішим засобом для спілкування в світі.

Представники Facebook згадали про одну з найбільш очікуваних функцій в WhatsApp, яка вдає із себе групові відеодзвінки. Як було сказано, вже в 2018 році до чотирьох користувачів зможуть спілкуватися в рамках одного відеосеансу, бачачи при цьому один одного. Таке нововведення однозначно позитивно позначиться на популярності всього сервісу, а крім того – завдасть ще одного удару по Skype, який багато людей змушені використовувати тільки заради такої функції.

Крім групових відеодзвінків, користувачам незабаром стане доступна ще одна корисна функція. Команда розробників WhatsApp вирішила додати в додаток підтримку наборів стікерів. Користувачам будуть доступні як базові, створені командою розробників сервісу, так і сторонні, створити які зможуть всі бажаючі. Судячи з усього, деякі набори можна буде придбати за гроші, використовуючи для цього вбудований магазин.

Дві цих вкрай довгоочікуваних функції з’являться в найближчі місяці. На жаль, але більш точних термінів зараз немає. Отримати підтримку всіх цих функціональних можливостей месенджер WhatsApp повинен для всіх платформ і операційних систем, але в першу чергу, звичайно, оновлять фірмовий додаток для iOS і Android, тому сервіс для спілкування і раніше залишається сильно «зав’язаний» на мобільних гаджетах, без яких він не зможе працювати на Mac і Windows.

Компанія Facebook рекомендуємо найбільш нетерплячим користувачам стежити за випуском оновлень для WhatsApp в магазинах App Store і Google Play, щоб в числі перших отримати доступ до новітніх можливостей – груповим дзвінків по відеозв’язку і повноцінними стікерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.