Categories: Ґаджети

Смарт-годинник Samsung Gear S4: кодова назва, терміни появи і особливості

Share

З кожним днем ​​в мережу потрапляє все більше інформації про підготовлювані до анонсу продуктах. Однією з новинок нинішнього року стануть смарт-годинник Samsung Gear S4, які надійдуть на полиці магазинів через 2 роки з моменту появи попереднього в особі Gear S3. Сьогодні надійне джерело повідомило кодову назву цього пристрою, а також підтвердив сам факт його розробки і анонс вже в цьому році. На щастя, вдалося з’ясувати і деякі подробиці.

За даними джерела, смарт-годинник Samsung Gear S4 носять кодову назву Galileo, а купити їх можна буде в двох версіях, одна з яких оснащена підтримкою стільникових мереж (слот для SIM), а в іншій її немає. Крім того, в залежності від стільникового оператора Verizon, AT & T або T-Mobile, діапазон підтримуваних частот буде відрізнятися. В Україні ж придбати новинку можна буде лише в одній модифікації, яка зможе працювати з усіма операторами відразу.

Майбутній новинці приписують покращене технічне оснащення, яке орієнтоване на більш точний збір інформації про фізичну активність, а також глибоке відстеження якості сну. На додаток до цього, в Samsung Gear S4 виробник зробить ставку на розширені можливості програмного забезпечення, додавши кілька нових функцій для любителів фітнесу і активного способу життя. З чуток, з’явиться кілька нових спортивних режимів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація годинника Samsung Gear S4, які володіють модельним номером SM-R800, відбудеться в другій половині нинішнього року. Південнокорейська корпорація хоче анонсувати новинку на виставці IFA 2018 у Берліні, яка пройде в перших числах вересня, проте зробити це у неї може не вийти, запевняє джерело. Це пов’язано з тим, що розробка наручного гаджета ведеться впритул до цього терміну. Якщо щось піде не так, виробникові доведеться перенести дату анонсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024

    Nintendo Switch 2 втратить свою фірмову фішку

    Гравці більше не почують приємного натискання кріплення джойконів. Про це пише іспанське видавництво Vandal.  За…

    29.04.2024

    В мережу потрапили ціни на новий Samsung Galaxy F55 5G

    Південнокорейський технологічний гігант Samsung нещодавно представив на індійському ринку новітні смартфони Galaxy M15 5G і…

    29.04.2024

    Експерти назвали зміни на які чекати у смартфонах

    Якщо сьогодні ми купуємо смартфон, то є ймовірність, що, поки ми донесемо його до дому,…

    29.04.2024

    Оновлення Samsung Galaxy S25 Ultra розчарує користувачів

    У тому числі це означає і те, що Samsung доведеться шукати інші способи продовжити час…

    29.04.2024

    Анонсовано оновлення класичного Nokia 3210

    Компанія HMD Global підтвердила вихід поновлення класичної моделі кнопкового телефону Nokia 3210. Свіжу версію пристрою…

    29.04.2024