Samsung Galaxy Fit 3 – розкрито основні характеристики

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung готується до випуску свого фітнес-трекера Galaxy Fit 3. Кілька днів тому завдяки деяким витокам виплив дизайн Samsung Galaxy Fit 3 . На даний момент пристрій пройшов сертифікацію BIS та TUV Rheinland, яка розкриває деякі ключові характеристики нового фітнес-трекера від південнокорейського гіганта.

Реклама

Судячи з зображень дизайну Galaxy Fit 3 буде оснащений кнопкою на правій стороні, датчиком серцевого ритму та незнімними ременями. Відповідно до сертифікації BIS , Galaxy Fit 3 матиме номер моделі SM-R390, і, враховуючи, що трекер отримав сертифікацію BIS (Бюро індійських стандартів), запуск в Індії є неминучим.

Сертифікація TUV показує, що Galaxy Fit 3 буде оснащений акумулятором ємністю 200 мАг, що на 41 мАг більше, ніж у Galaxy Fit 2. У списку також зазначено, що пристрій підтримуватиме зарядку потужністю 5 Вт. Що ж, це вся інформація, яку надають сертифікати BIS та TUV Rheinland (через MySmartPrice) про майбутнє Galaxy Fit 3.

Попередні витоки натякали, що Galaxy Fit 3 дебютує у кольорі рожевого золота, але поки що нічого не підтверджено. Samsung також могла оснастити Galaxy Fit 3 GPS, якого не було в попередніх варіантах, і могла завантажувати ОС Android замість rtOS. Ходять чутки про те, що Galaxy Fit 3 може мати вбудовану пам’ять та забезпечувати автономне відтворення музики.

Ціна пристрою не розголошується, але він може бути дорожчим, ніж Galaxy Fit 2, ціна якого становить 3999 індійських рупій. Подробиць про те, коли Samsung планує представити пристрій, поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: