До Xbox Game Pass додано корисну нову функцію

15 October 2023, Hamburg: A visitor plays with a controller at the gaming fair "Polaris Convention". Around 200 exhibitors from and for the gaming world are represented at the fair. Photo: Georg Wendt/dpa (Photo by Georg Wendt/picture alliance via Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передплатники Xbox Game Pass зможуть отримувати повідомлення про те, що гру, яку вони транслюють, незабаром можуть видалити з каталогу. Це повідомлення буде відображатися незалежно від того, чи гра встановлена на консолі, чи запущена через хмару, повідомляє Purexbox.

“Ця гра вийде з Game Pass після **(дата). (Назва гри) більше не буде частиною бібліотеки Game Pass. Додайте її до списку бажань, щоб дізнатися, коли вона повернеться або буде доступна за зниженою ціною. Крім того, ви можете придбати її зараз зі знижкою до **% і продовжувати грати”. – Таке повідомлення ви отримаєте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.