Samsung готує альтернативу Galaxy Watch – ті самі функції і набагато дешевше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung розробляє фітнес-браслет, який коштуватиме суттєво дешевше, ніж її смарт-годинник. Про це пише SamMobile.

Згідно з джерелом, у мережу витекли подробиці про майбутній носимий девайс від Samsung. Вперше про нього стало відомо минулого року, а тепер з’явилося більше інформації – фітнес-браслет Galaxy Fit може стати бюджетною альтернативою смарт-годиннику Galaxy Watch для шанувальників продуктів компанії.


Він отримає великий OLED-дисплей з тонкими рамками, одну фізичну кнопку на правому боці та власну оболонку від Samsung. Незважаючи на те, що браслет не працюватиме на Wear OS, більшості фанатів бренду вистачить його базових можливостей. Девайс конкуруватиме, зокрема, з Xiaomi Smart Band 8.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Інсайдери кажуть, що Galaxy Fit 3 буде оснащений датчиком серцевого ритму і GPS-модулем, а також зможе відтворювати музику по Bluetooth. Завдяки відсутності Wear OS можна розраховувати на гідну автономність близько 1-2 тижнів.

Найімовірніше, Galaxy Fit 3 коштуватиме до $100. Нагадаємо, що перша версія була набагато менш функціональною і продавалася за $59.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.