Ґаджети

Samsung Tab S9 Ultra: вбивця iPad

Share

Компанія Samsung регулярно оновлює свою лінійку планшетів. При цьому південнокорейські гаджети постійно порівнюють з iPad. А новий GalaxyTab S9 Ultra взагалі назвали вбивцею “яблучного” конкурента. Але чи це так насправді?

Високопродуктивна начинка

Новий GalaxyTab S9 Ultra, представлений цього року, як і його попередники, працює на ОС Android. Гаджет отримав 14,6-дюймовий екран (120 Герц), тонкий корпус та АКБ вражаючої ємності (11200 мАч). Таких батарей в арсеналі iPad не було.

Серцем GalaxyTab S9 Ultra є чіпсет Snapdragon 8Gen2, для якого було розроблено оригінальну високоефективну систему охолодження. Мінімальний обсяг оперативної пам’яті пристрою становить 12 Гб, тоді як вінчестер вміщує 1 Тб, а розширити його об’єм дозволяє карту формату microSD. З таким “залізом” планшет демонструє вражаючу продуктивність та багатозадачність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у гаджеті від Samsung використовується 4-канальна стерео система, що включає динаміки, які на 20% потужніші, ніж у конкурента. Домогтися відмінної якості об’ємного звуку їм допомагає фірмовий режим DolbyAtmos.

Окрім іншого, південнокорейська новинка отримала повний захист від шкідливого впливу пилу та вологи – IP 68. Тому пристрій можна занурювати у воду. У стартовій комплектації також пропонується S Pen. Це перо підтримує 2-спрямовану зарядку та має захист категорії IP 68. При цьому з планшетом не йде блок прискореної зарядки на 45 Вт, який виробник пропонує придбати окремо.

Тримати Galaxy Tab S9 Ultra одне задоволення, як і скористатися ним у повсякденній обстановці. Крім того, фахівці відзначають неймовірну багатозадачність новинки від Samsung, а також дуже зручне співвідношення сторін екрану (16х10).

До використання стілус в компанії Samsung ставляться дуже трепетно ​​і серйозно. Саме тому багато шанувальників цього бренду організують більшу частину своєї роботи на планшеті та смартфонах через стілус. Для них практично незамінним є і режим Dex, реалізований у новинці на найвищому рівні.

Galaxy Tab S9 Ultra отримав пару селфі-камер, Ультраширока та фронтальна камери здатні при відеодзвінках та зйомці роликів наводитися в автоматичному режимі.

Конкурентні можливості

Новий ТОПовий планшет від Samsung – це прямий конкурент “яблучного” гаджета iPad у накрученій комплектації. При цьому “кореєць” вигідно відрізняється величезним екраном та покращеною акустикою, можливістю розширювати обсяг пам’яті та наявністю сканера відбитків.

При цьому Галаксі Таб С9 Ультра дорожче, ніж iPad Pro, майже на 100 американських доларів. І цей аспект може суттєво вплинути на конкурентні можливості новинки. З іншого боку, планшет, що розглядається, працює на ОС Android, а тому і не розрахований на шанувальників продукції Apple. Він відрізняється абсолютно іншим набором функцій, пропонуючи при цьому неймовірно високу продуктивність, яку в даному класі пристроїв сьогодні ніхто більше продемонструвати не в змозі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPadSamsung
  • Останні записи

    Через штучний інтелект люди залишаються без роботи

    Кнесет (парламент Ізраїлю - ред.).Дані представлені у зв'язку зі все більш активним використанням комп'ютеризації та…

    19.05.2024

    Samsung Galaxy A53 отримав урізану версію One UI 6.1

    Компанія Samsung почала поширювати оновлення фірмової оболонки One UI 6.1 для смартфонів Galaxy A53. Прошивка…

    19.05.2024

    Названо 10 найлегших для злому чотиризначних паролів

    Існує 10 000 можливих комбінацій для 4-значного пароля, але люди зазвичай використовують найпопулярніші PIN-коди, а…

    19.05.2024

    Як поліпшити Wi-Fi сигнал домашнього роутера за п’ять хвилин

    Щоб забезпечити надійне та стабільне підключення Wi-Fi у вашому домі, необхідно враховувати кілька важливих факторів.…

    19.05.2024

    Компанія Ayaneo представила міні-ПК у стилі Macintosh

    Компанія Ayano представила на ринку новий міні-ПК. Ayaneo AM01S оснащений процесором AMD Ryzen7 8845hs або…

    19.05.2024

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024