Sony PlayStation 5 Slim показали з усіх боків на відео і порівняли з великою консоллю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За тиждень до офіційного старту продажу нової версії PlayStation 5 (Slim) на YouTube почали з’являтися перші огляди цих консолей.

Першими “схудлу” PlayStation 5 зі знімним приводом отримали автори каналів Linus Tech Tips і Dave2D. Обидва блогери відзначили менший розмір і вагу нових консолей, посварилися Sony за відсутність вертикальної підставки в комплекті (тепер вона продається окремо за $30).

У PS5 Slim змінилося розташування портів на задній панелі, а спереду тепер розташовано два роз’єми USB-C. Бічні рамки тепер поділені на дві частини кожна, причому верхні половинки стали глянсовими. У коробці йдуть дві пластикові підставки, щоб покласти приставку горизонтально.

З плюсів можна виділити можливість підключення оптичного знімального приводу без використання інструментів, а також збільшений до 1 ТБ SSD-накопичувач. До мінусів блогери віднесли необхідність підключення до інтернету для першої активації дисководу і погану систему охолодження, через яку PS5 Slim може грітися сильніше за оригінальну консоль.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У продаж нові PlayStation 5 мають надійти з 10 листопада за ціною від $449.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.