Categories: Ґаджети

Телевізори Xiaomi б’ють рекорди з продажу

Share

З кожним днем ​​звичні електронні речі стають більш просунутими, нехай для отримання нових можливостей і доводиться регулярно віддавати гроші за нові моделі. Ось уже як більше чотирьох років китайська Xiaomi продає свої фірмові телевізори, причому робить вона це не тільки в Китаї, але і ще в ряді країн, у тому числі і в Індії.

Аналітики з AVC з’ясували, що телевізори Xiaomi б’ють рекорди з продажу в Китаї і в світі, а причини на те відразу дві – дуже висока якість продукції, в тому числі програмного забезпечення, а також вкрай низька ціна. За рахунок цього фірмова продукція даного виробника займає десяте місце в світі, або ж друге в Китаї.

Більш того, пристрої Mi TV з кожним днем стають все більш популярними і затребуваними серед покупців, тому в майбутньому ситуація буде лише покращуватися. Найбільший успіх компанії Xiaomi на ринку телевізором принесли моделі з лінійок Mi TV 4, Mi TV 4A, Mi TV 4C і Mi TV 4S. Продукція в їх рамках відрізняється один від одного зовнішнім виглядом (трохи), апаратним обладнанням і числом підтримуваних технологій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найпопулярнішими в світі телевізорами є від Samsung, тоді як слідом за нею йдуть LG, TCL, Hisense, Sony, Philips, Skyworth, Sharp і Panasonic, а десятку замикає саме Xiaomi. За березень 2018 року компанія Xiaomi, за офіційними даними, зуміла продати більше 550 000 одиниць власних телевізорів, причому в даному випадку мова йде лише про території Китаю. Для ринку ТВ – це дуже значні цифри, тому як ці пристрої покупці, як правило, міняють раз в 5-7 років, запевняють експерти. Велика частина продажів продукції Xiaomi доводиться на фірмові онлайн-магазини, а також на інтернет-майданчики партнерів.Залишається вірити, що вже в 2018 році телевізори Xiaomi доберуться до полиць офіційних українських магазинів, потіснивши позиції Samsung, LG і Sony. А поки цього не сталося, всі бажаючі можуть ознайомитися з акустичною системою Xiaomi Mi TV Speaker, яка відчутно покращує якість звучання будь-якого ТВ, підтримує Bluetooth або володіє звичним 3,5 мм роз’ємом для навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone

    У світі високих технологій щодня розгортаються справжні баталії між лідерами галузі. Цього разу ініціативу виявила…

    04.05.2024

    Microsoft попереджає користувачів Android про нову атаку «Dirty Stream»

    У повідомленні у блозі Microsoft попереджає користувачів Android про нову хвилю атак під назвою Dirty…

    04.05.2024

    Samsung планує випустити преміальні моделі Smart-годинників

    В останньому звіті компанії Samsung проскочила інформація про те, що вони хочуть оновити свою лінійку…

    04.05.2024

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024