Categories: Ґаджети

Терміни продажів Sony PlayStation 5 сильно розчарують покупців

Share

Ігрові приставки PlayStation 4 Pro і Xbox One X, станом на сьогоднішній день, є найбільш просунутими з усіх рішень на ринку. Вони забезпечують підтримку здатності екрану 4K, проте з деякими хитрощами, тому як на повноцінну роботу з текстурами високої деталізації у приставок просто недостатньо потужності. Виходом з цієї ситуації стане консоль нового покоління, яка надійде на полиці магазинів під назвою Sony PlayStation 5, проте станеться це ще дуже нескоро.

Багато джерел повідомляють, що вже в кінці 2018 року відбудеться офіційний анонс нової ігрової приставки від Sony, або ж це трапиться на початку наступного року. На жаль, але вся ця інформація не відповідає дійсності. Ми вивчили ситуацію і дійшло висновку, що справжні терміни початку продажів PlayStation 5 сильно розчарують покупців, а особливо тих, хто заради майбутню новинку не хоче купувати PlayStation 4. Якщо коротко, то чекати доведеться ще дуже довго.

За офіційними даними від японської корпорації, за останній рік вона продала 19 млн ігрових консолей PS4, що всього на 1 млн менше, ніж роком раніше. Незважаючи на це, Sony вдалося отримати рекордний прибуток. Виручка значно зросла за рахунок оформлених гравцями підписок на платні сервіси, на зразок PSN Plus, відеоігри та інший контент, доступний в магазині PlayStation Store. Таким чином, прибуток від даного ігрового пристрою збільшується ось уже як п’ятий рік поспіль, тобто з самого моменту його початку продажів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіщо випускати новий продукт, якщо старий добре продається? У зв’язку з цим очевидно, що ніякої Sony PlayStation 5 в 2018 або 2019 року не буде. Цей ігровий пристрій надійде на полиці магазинів лише в кінці 2020 року, тобто через 7 років з моменту виходу PlayStation 4 і через 14 років після появи PlayStation 3. Все вказує на те, що японська корпорація збереже семирічний розрив між консолями нинішнього і нового покоління. Виходить, що чекати появи нової ігрової приставки доведеться ще щонайменше 2,5 року, а це дуже значний термін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Android-смартфони в ціновій категорії 500 доларів зростуть у ціні

    У мережі знову з'явилася інформація про те, що Android-смартфони подорожчають. Причиною цього є перехід на…

    19.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дисплеї

    Сервіс мікроблогів X і Reddit отримали безліч повідомлень від перших користувачів нового iPad Pro M4,…

    19.05.2024

    Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

    За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro…

    19.05.2024

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024