Ґаджети

Apple Watch з watchOS 10.1 мають аномальні проблеми з розрядом та перегріваються

Share

З виходом watchOS 10.1 деякі користувачі Apple Watch скаржаться на аномальні проблеми з розрядом акумулятора, що збігаються з виходом watchOS 10.1. Кілька читачів 9to5Mac поділилися тим, що зіткнулися з цим на своїх Apple Watch.

Ця проблема є досить поширеною, але вона зачіпає не всіх користувачів Apple Watch. Люди, які страждають від цієї проблеми, використовують різні моделі Apple Watch. Сюди входять як старіші пристрої, такі як Apple Watch Series 4, так і найновіші Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2.

Постраждалі користувачі Apple Watch повідомляють, що акумулятор розряджається набагато швидше, ніж зазвичай. Один користувач у Twitter повідомив, що його Apple Watch Series 9 розрядився зі 100% до нуля всього за три години. Інший користувач повідомляє, що його Apple Watch Series 7 розрядився на 25% всього за 30 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Водночас, багато з цих людей також кажуть, що у них виникають проблеми із зарядкою Apple Watch через очевидні проблеми з перегрівом. У додатку “Налаштування” користувачі бачать таке повідомлення: “Зарядка була призупинена через температуру Apple Watch”. У деяких людей це призводить до того, що батарея Apple Watch фактично розряджається, поки годинник знаходиться на зарядному пристрої.

Швидкий пошук у Twitter показує масштаби цих проблем із розрядженням батареї Apple Watch. З моменту виходу watchOS 10.1 у понеділок спостерігається постійний потік скарг. Деякі користувачі стверджують, що проблема була присутня і в бета-версії watchOS 10.1, але Apple її не вирішила.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
  • Останні записи

    Представлений новий Microsoft Surface Pro: Snapdragon X, OLED, 5G, Wi-Fi 7

    Одночасно з анонсом Surface Laptop, компанія Microsoft представила ще одну новинку – Surface Pro. За заявою…

    21.05.2024

    В мережу потрапили характеристики камери Samsung Galaxy Z Flip 6

    Скарбничка інформації про майбутній складний смартфон Samsung Galaxy Z Flip 6 поповнилася новими даними. Пристрій…

    21.05.2024

    6 ключових речей майбутньої презентації Microsoft Build 2024

    Нещодавно Microsoft провела закритий спеціальний захід перед майбутньою презентацією Build 2024, представивши безліч цікавих новинок. Крім оновлень…

    21.05.2024

    Закріплені повідомлення в WhatsApp стануть ще інформативнішими

    WhatsApp тестує нову функцію прев'ю для закріплених повідомлень у бета-версії 2.24.11.12. Це оновлення спрямоване на…

    21.05.2024

    Samsung представила новий ноутбук на Qualcomm Snapdragon X Elite

    Samsung представила нову лінійку ноутбуків Windows on Arm, серію Galaxy Book4 Edge, оснащену однокристальними системами…

    21.05.2024

    Microsoft анонсувала Copilot+PC: на що здатна нова категорія ПК

    Microsoft оголосила про випуск нових ПК під керуванням Windows із вбудованим обладнанням штучного інтелекту. Вони…

    21.05.2024