Pixel Watch 2 AOD дозволяє миттєво запускати ускладнення

Pixel Watch 2 AOD дозволяє миттєво запускати ускладнення
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Невелика, але значуща зміна в Pixel Watch 2 означає, що один дотик до постійно увімкненого дисплея (AOD) миттєво запускає ускладнення.

Це дуже приємна зміна, якщо ви економите заряд батареї, вимкнувши функцію підняття для пробудження, і покладаєтесь на дотик, а не на постукування по заводній коронці.

Якщо на оригінальному Pixel Watch (під управлінням Wear OS 3.5) активний постійно увімкнений дисплей, один дотик вимикає AOD/повністю активує екран, а потім ви можете натиснути на потрібне ускладнення або ярлик додатка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На Pixel Watch 2 з Wear OS 4 ви можете натиснути ускладнення на AOD, і воно миттєво запуститься. Наприклад, якщо на циферблаті є елементи керування мультимедіа, натискання миттєво покаже екран, який зараз відтворюється, замість двоетапного процесу.

Якщо ви не користувалися годинником деякий час, то після натискання пройде секунда, перш ніж екран прокинеться і запуститься додаток. Однак, якщо пристрій щойно був активний, це відбувається дуже швидко. За великим рахунком, це значно економить час. Новіші моделі Apple Watch також мають таку можливість.

Недоліком є те, що вам доведеться бути трохи обережнішими з тим, куди ви натискаєте. Якщо ви просто хотіли побачити повністю освітлений циферблат, випадкове натискання запустить додаток, і вам доведеться спочатку повернутися назад.

Тим часом, Wear OS 4 на Pixel Watch 2 ще не оновила ключові частини інтерфейсу для підтримки AOD. Щось на кшталт елементів керування мультимедіа просто розмиває екран і відображає годинник, коли ви опускаєте зап’ястя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.