В Google Messages тепер можна надсилати голосові повідомлення через смарт-годинник на Wear OS

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Google випустила останнє оновлення свого додатка Messages для Wear OS, яке дозволяє користувачам записувати та прослуховувати голосові повідомлення. Це одна з тих функцій, які вже давно мали бути реалізовані в інших сервісах обміну повідомленнями, враховуючи, що більшість сучасних смарт-годинників під управлінням Wear OS мають вбудовані динаміки та мікрофони. Кумедно, що ви можете приймати дзвінки, але не можете надсилати голосові повідомлення.

Реклама

Що ж, це змінюється, оскільки Google представила нове круте оновлення для свого додатка на платформі Wear OS. Тепер він має новий дизайн інтерфейсу, який відповідає естетиці Android 14. Після натискання на повідомлення, на яке ви хочете відповісти, ви побачите три іконки — емодзі, клавіатуру і мікрофон посередині. Натиснувши на мікрофон, ви зможете записати 59-секундне повідомлення і відправити його у відповідь.

Досі ви могли надсилати лише заздалегідь визначені короткі відповіді або боротися з екранною клавіатурою на годиннику.

Варто зазначити, що WhatsApp має подібну функціональність відтоді, як він вперше представив свій додаток на базі Wear OS, але якщо Google впровадить її в Messages, це може спровокувати хвилю інших служб обміну повідомленнями, які зроблять те ж саме. Це здається очевидною функцією, але ми ще не бачили, щоб вона була реалізована в інших додатках для обміну повідомленнями.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5google

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ