Xiaomi випустила антикризовий бюджетний монітор для роботи та ігор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка пропонує 23,8-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 1080p і частотою оновлення 100 Гц.

Китайський виробник Xiaomi випустив найдоступніший у своєму класі монітор під брендом Redmi, який, як повідомляє GizmoChina, є унікальним пристроєм, що підходить для роботи та відеоігор в офісі та вдома.

Офіційно він називається Redmi Display A24. Монітор має 23,8-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 1080p, 99% покриттям колірного простору sRGB, яскравістю до 250 ніт і часом відгуку 6 мс. Частота оновлення досягає 100 Гц, у порівнянні з 60 Гц у звичайних моніторів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інтерфейсні роз’єми включають DisplayPort 1.4 і HDMI, а монітор постачається з підставкою, що регулюється за кутом нахилу. Також є функція Low Blue Light, яка знижує інтенсивність шкідливого синього випромінювання підсвічування, зменшуючи навантаження на очі під час тривалої роботи.

Redmi Display A24 вже доступний у Китаї за ціною 499 юанів (приблизно 2500 грн) і незабаром з’явиться на AliExpress. Поки що немає інформації про те, чи буде ця новинка доступна на світовому ринку.

До речі, якщо ви шукаєте недорогий ігровий монітор, Xiaomi раніше випустила Redmi Gaming Display G27Q. Це 27-дюймове рішення з 2K-екраном і часом відгуку 1 мс, вартістю до 200 доларів США.

Пізніше цього місяця Xiaomi планує запустити свій флагманський смартфон Xiaomi 14 серії. За чутками, Xiaomi випустить абсолютно нову операційну систему, яка замінить MIUI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.