Стали відомі детальні характеристики смарт-годинника Honor Watch 4 Pro

Стали відомі ключові характеристики смарт-годинника Honor Watch 4 Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor Watch 4 Pro з’явився з ключовими характеристиками перед презентацією. Смарт-годинник має вийти завтра в Китаї, і напередодні великого релізу цей розумний аксесуар просочився через China Telecom із докладними характеристиками та офіційними рендерами.

Honor Watch 4 Pro вказаний під модельним номером TUM-L19 і має круглий 1,5-дюймовий AMOLED-дисплей із роздільною здатністю 464*464 пікселі. В лістингу також підтверджено, що годинник обладнаний низькопотужним чіпом STMicroelectronics STM32U5A9 і має 4 ГБ пам’яті. Годинник також підтримуватиме LTE і використовуватиме eSIM. Розміри Honor 4 Pro становлять 46,4*46,4*11,4 мм, а вага – 50 грамів.

Ємність батареї – 480 мАг, а в якості програмного забезпечення використовуватиметься MagicOS 7.2. Щодо підключення, Watch 4 Pro підтримуватиме Wi-Fi, Bluetooth і NFC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія China Telecom також підтверджує, що ми побачимо Watch 4 Pro в чорному, коричневому та темно-зеленому кольорах. Оголошення вказує на початкову ціну у 2999 китайських юанів, що еквівалентно 410 доларам США. Всі деталі про майбутній розумний годинник Honor ми дізнаємося завтра, тож слідкуйте за оновленнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОChina Telecom

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.