Тепер в Snapchat можна буде пограти в AR-ігри – відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Snap анонсувала проект Snappables. Це нові маски, які містять в собі різні ігрові механіки. І вони кожного змусять виглядати безглуздо.

Ці ігри в доповненої реальності можна знайти там же, де собачі вуха, окуляри та інші «прикраси», зліва від кнопки затвора. Щоб використовуватися Snappables, необхідно відкрити одну з нових масок, а після слідувати інструкціям в додатку. 

Деякі з цих ігор пропонують створити спільну віртуальну рок-групу з друзями. Деякі з них засновані на існуючих ігрових проектах. Наприклад, можна буде стати капітаном міжгалактичного корабля і битися з прибульцями. Замість джойстика в Snappables використовуються особа і рухи користувача. Заробляти очки можна рухаючи бровами, відкриваючи рот і рухаючи головою в різні боки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представник Snapchat повідомив про те, що співробітники компанії з великим ентузіазмом дивляться на майбутнє нових масок. На його думку, Snappables ознаменує нову еру для додатка. Раніше маски використовувалися тільки для перетворення користувачів. Зараз же вони зможуть взаємодіяти з ними в ігровій формі і повністю зануритися в доповнену реальність. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.