Чи правда, що нові Apple AirPods Pro 2 краще навушників Sony та інших конкурентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Комплектація у нових AirPods Pro 2 із Type-C стандартна. Це амбушюри, плетений кабель. З нововведень навушників виділяються адаптивний режим, розпізнавання розмов, адаптивна гучність.

Оновлення навушників отримали тільки AirPods Pro 2 з Lightning або Type-C. Для цього потрібно встановити всі оновлення спочатку на смартфон або на інший пристрій Apple, а потім при підключенні автоматично оновляться і навушники.

Адаптивний режим став четвертим у AirPods Pro 2. Це щось середнє між шумодавом і режимом прозорості. Але працює цей новий режим все одно не дуже: іноді на вулиці прослизають сторонні шуми на кшталт гулу автомобілів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одна фішка – індивідуальна гучність. Навушники аналізують, що відбувається навколо людини, і підлаштовують гучність під неї. І ця функція теж працює насправді погано. Краще і її, і адаптивний режим відразу відключити.

Завдяки функції «Розпізнавання голосу» гучність у навушниках під час розмови з кимось у вас знижуватиметься до мінімуму. При цьому також активуватиметься режим прозорості. У більшості випадків це все працює так, як треба, якщо порівнювати з тією ж функцією Sony WF-1000XM5.

Також Apple зробила захист у навушників та кейсу AirPods Pro 2 за стандартом IP54. Іншими словами, додалася до захисту від бризок та поту ще й захист від пилу.

Останнє оновлення – це підтримка Lossless-форматів аудіо. Проте працюватимуть вони виключно з шоломом Apple Vision Pro, який вийде 2024 року.

Висновок

AirPods Pro 2 (Type-C) – це найкращі навушники із серії Apple. Їх точно можна сміливо брати зараз. Якщо у вас вже є AirPods Pro 2 з Lightning, то оновлюватися немає сенсу, оскільки різниці ви не відчуєте. При цьому все-таки Sony WF-1000XM5 звучать у кілька разів краще ніж AirPods Pro 2 будь-якої версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.