Galaxy Tab A7 Lite отримає оновлення Android 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому Samsung випустила оновлення One UI 5.1.1 на базі Android 13 для Galaxy Tab A7 Lite. І ми думали, що це буде останнє велике оновлення доступного планшета. Однак цілком можливо, що в найближчі місяці він отримає оновлення One UI 6 на базі Android 14.

Схоже, що Samsung проводить внутрішнє тестування оновлення Android 14 для Galaxy Tab A7 Lite. Нове оновлення програмного забезпечення з версією прошивки T225XXU4DWI4 проходить внутрішнє тестування південнокорейської фірми. Остання загальнодоступна версія програмного забезпечення планшета – One UI 5.1.1, версія прошивки – T225XXU4CWI2.

Коли ви дивитеся на тестовану версію прошивки, четвертий символ праворуч – це D, який у поточній прошивці новіший, ніж C. Це вказує на велике оновлення, і оскільки між One UI 5.1.1 і One UI 6.0 немає нового програмного забезпечення, ми вважаємо, що Samsung тестує One UI 6 на базі Android 14 на Galaxy Tab A7 Lite.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цілком можливо, що Samsung випустить оновлення One UI 6 на базі Android 14 для Galaxy Tab A7 Lite в найближчі місяці. Він містить новий дизайн області перемикання швидких налаштувань, поліпшені стандартні додатки, нові функції редагування зображень і багато інших функцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.