За словами деяких користувачів, дисплей Apple Watch Ultra став надто тьмяний при слабкому освітленні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі користувачі повідомляють, що дисплей Apple Watch Ultra занадто погано читається в умовах недостатньої освітленості. Проблема з датчиком зовнішньої освітленості, яка, ймовірно, пов’язана з оновленням програмного забезпечення watchOS 10, випущеним Apple минулого місяця.

Користувачі повідомляють, що не можуть прочитати інформацію на дисплеї Apple Watch Ultra в темних умовах через занадто тьмяний екран, що свідчить про те, що датчик зовнішньої освітленості пристрою не був належним чином відкалібрований для збільшення яскравості до адекватного рівня.

Представлені минулого місяця Apple Watch Ultra 2 забезпечують максимальну яскравість екрана до 3000 ніт, що робить його найяскравішим в історії смарт-годинника, стверджує компанія Apple. Дисплей також здатний знижувати яскравість до 1 ніта, якщо цього вимагають умови навколишнього середовища.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі власники Ultra 2 покладають провину за це на нову апаратну специфікацію, проте останнім часом почастішали повідомлення і про користувачів Apple Watch Ultra першого покоління, що дає змогу припустити, що проблема пов’язана з оновленням програмного забезпечення watchOS 10, випущеним у вересні.

За словами користувачів, проблема особливо помітна під час швидкого переходу зі світлого приміщення в темне, а також під час встановлення циферблата годинника в нічний режим, у якому на дисплей накладається червоний фільтр. Проблеми зберігаються попри ручне налаштування рівня яскравості в “Налаштуваннях” смарт-годинника. Власники Ultra і Ultra 2 відзначають, що проблема проявляється на моделях, оновлених watchOS 10.0.1 і останнім оновленням watchOS 10.0.2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.