Nothing представила простий і недорогий смарт-годинник CMF Watch Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nothing представила свій перший розумний годинник, який вийшов під суббрендом CMF. Це бюджетна модель, яка не приховує своєї схожості з Apple Watch у плані дизайну. Однак сам по собі годинник набагато простіший. У нього закрита екосистема без магазину застосунків і набагато менше функцій. Але зате на одному заряді гаджет працює до 13 днів, або до 27 годин при безперервній роботі GPS. Ємність використовуваного акумулятора становить 340 мАг.

CMF Watch Pro виконані в алюмінієвому корпусі, який відповідає ступеню захисту IP68. Завдяки динаміку і мікрофону за допомогою годинника можна здійснювати дзвінки (штучний інтелект видаляє фоновий шум), а спереду розміщений доволі великий 1.96-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 502×410 пікселів, яскравістю 600 ніт і підтримкою режиму Always On.

В оснащення входить уже згадана підтримка GPS, відображення сповіщень з телефону, моніторинг основних показників здоров’я (частота пульсу 24/7, SpO2, стрес, кроки, калорії, дихання, сон) і 110 попередньо встановлених спортивних режимів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Годинник пропонуватимуть у двох кольорах корпусу (чорному і сірому), які поєднуються із силіконовими ремінцями трьох кольорів шириною 22 мм. Він може підключатися до пристроїв Android (8.0 і вище) і iPhone (iOS 13 і вище) через Bluetooth 5.3. Доступний фірмовий застосунок для сполучення CMF Watch.

Новинка надійде в продаж 30 вересня в Лондоні, після чого почне поширюватися в інших регіонах. Рекомендована ціна CMF Watch Pro – 69 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.