Вийшла глобальна версія Xiaomi Mi Band 8. Браслет уже продають на AliExpress

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На великій європейській презентації, разом із флагманським смартфоном Xiaomi 13T, китайський бренд анонсував глобальну версію фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 8. За дизайном і характеристиками трекер нічим не відрізняється від того, що вже кілька місяців продається в Китаї.

Xiaomi Mi Band 8 оснащений великим 1.62-дюймовим AMOLED екраном з частотою оновлення 60 Гц, що забезпечує плавність анімацій. Доступно понад 200 циферблатів і 150 режимів тренувань. Також підтримуються стандартні функції моніторингу організму: фізична активність, частота пульсу, рівень кисню в крові, стрес і аналіз сну. Заявлено вологозахист до 50 метрів.

Трекер працює до 16 днів без режиму Awlays On, і заряджається за 1 годину від магнітного кабелю. Головною відмінністю новинки від попередника є велика різноманітність ремінців – завдяки новому кріпленню, до капсули можна кріпити силіконові, металеві та шкіряні аксесуари, а також носити трекер як підвіску або фіксувати на біговому взутті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глобалка Xiaomi Mi Band 8 вже доступна на AliExpress. Браслет продають за 40 доларів, і невелику суму можна заощадити за купоном на честь старту продажів. Ось посилання на перевіреного продавця .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.