iPhone 15 і Apple Watch Series 9 надійшли в продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У кількох країнах світу розпочалися офіційні продажі iPhone 15, iPhone 15 Pro, Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 і AirPods Pro із зарядкою чохла через USB Type-C. Ці пристрої вже з’явилися в магазинах Apple в Австралії, Китаї, Японії та ОАЕ, а найближчими годинами їх можна буде придбати у США та Європі.

Магазини Apple зазвичай відкриваються о 8 ранку за місцевим часом, але через різницю часових поясів у деяких країнах новинки стали продаватися раніше, ніж у США. За день-два їх почнуть завозити в Росію, а за один-два тижні вони надійдуть до великих торгових мереж, які запустили попереднє замовлення майже відразу після презентації Apple.

До деяких магазинів, як у попередні роки, шикуються черги з охочих купити новий iPhone серед перших. Віднедавна це стало доволі марним заняттям, адже першочергово Apple видає пристрої, оформлені за попереднім замовленням, зазвичай таких покупців навіть обслуговують позачергово.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На російських онлайн-барахолках почали з’являтися оголошення про продаж iPhone 15, Apple Watch Series 9 та інших новинок, але пристроїв немає в наявності, покупцям пропонується внести аванс і чекати на доставку. Люди хочуть заробити на тимчасовому ажіотажі, тому ціни кусаються – наприклад, iPhone 15 у базовій версії може коштувати 100-150 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.