Xiaomi випустила Redmi Buds 5: навушники з поліпшеним шумозаглушенням і 40 годинами автономної роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi провела велику презентацію в Китаї, на якій анонсувала нові продукти суббренду Redmi. Дебютували телефони серії Redmi Note 13, а також бездротові навушники Redmi Buds 5, які мають дійсно вражаючі характеристики за свою ціну.

Навушники коштують всього 199 юанів, що становить ~27$. У плані дизайну вони кардинально відрізняються від минулого покоління: з’явилися ніжки в стилі AirPods, а кейс для зарядки став плоским і більш компактним. Футляр отримав роз’єм Type-C спереду, а також невеликий світлодіод всередині, який відображає рівень заряду і статус сполучення гарнітури.

Ключове поліпшення торкнулося системи активного шумозаглушення – вона пропонує три рівні інтенсивності і тисне до 46 децибел, це круті цифри для бюджетної моделі. Обіцяють хороший звук від динамічного драйвера діаметром 12.4 мм, який налаштовувала команда Golden Ear з лабораторії акустики Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Buds 5 підтримують тільки базові кодеки AAC і SBC.

Не менш важливий стрибок в автономності: навушники прослужать до 8 годин з увімкненим ANC, до 10 годин без нього, і до 40 годин з урахуванням підзарядки! Всього 5 хвилин всередині кейса забезпечать 2 години відтворення музики. Для чіткішої розмови Xiaomi оснастила гарнітуру двома мікрофонами з функцією шумопоглинання, також заявлено вологозахист IP54 і підключення через Bluetooth 5.3.

Redmi Buds 5 доступні в трьох варіантах: білому, чорному і світло-фіолетовому кольорі. Про дату виходу навушників за межами Китаю інформації поки немає.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.