Samsung Galaxy Buds FE на офіційних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після деяких суперечок про те, чи будуть наступні бездротові навушники Samsung називатися Galaxy Buds 2 Plus або Galaxy Buds 3, з’ясувалося, що це перші бездротові навушники Samsung, що належать до лінійки FE.

Samsung підтвердила назву Galaxy Buds FE у посібнику користувача, що просочився, – тому самому, про яке ви могли дізнатися якби були підписані на наш Телеграм канал за посиланням в описі або знайшовши його через пошук Техно Гаррі. Тому якщо ще не підписано, обов’язково зробіть це, там багато корисного та максимально оперативно.

Цей матеріал дав нам деяке уявлення про загальний дизайн Buds FE і про те, чим вони відрізнятимуться від пізніших моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але тепер Galaxy Buds FE і кейс для зарядки, що додається до нього, були показані в серії рендерів з більш високою роздільною здатністю.

Ще раз ці рендери підтверджують нову (або, швидше, заново винайдену) філософію дизайну майбутніх Galaxy Buds FE. Майбутня модель FE, схоже, запозичить ідеї у оригінальних Galaxy Buds та Galaxy Buds+, випущених у 2019 та 2020 роках відповідно.

Як і моделі 2019 та 2020 років, майбутні Galaxy Buds FE матимуть змінні гумові насадки різних розмірів для різних форм вух, призначені для покращення зчеплення. По суті те, що ви бачите на зображеннях, – це пара навушників Galaxy Buds FE, обгорнутих гумовим аксесуаром, тобто кріпленням з крильцем.

Посібник користувача, який раніше просочився цього тижня, підтвердив, що існують більш традиційні безкрилі гумові насадки малих і середніх розмірів.

Але рендерів конфігурації без цих гумових накладок немає принаймні на даний момент.

Технічні характеристики залишаються загадкою, але, враховуючи брендинг Fan Edition, ми припускаємо, що Samsung хоче запропонувати ці навушники за нижчою ціною, ніж Galaxy Buds 2 Pro.

Яким саме функціям Galaxy Buds FE доведеться пожертвувати заради очікуваного зниження ціни, ще доведеться визначити. В оригінальних навушниках Galaxy Buds і Buds+ не було активного шумозаглушення (ANC), але в посібнику користувача говориться, що Buds FE отримає переваги як від ANC, так і від Ambient Sound.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.