Вийшло велике оновлення для AirPods Pro, але спробувати чотири нові функції зможуть не всі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple почала розповсюджувати оновлення ПЗ для AirPods Pro 2-го покоління. Про це пише “Код Дурова”.
Згідно з джерелом, AirPods Pro 2 почали отримувати складання 6A301 по всьому світу. Вона приносить обіцяні раніше Apple функції під назвою «Адаптивне відтворення звуку».

  • Адаптивний режим прослуховування. Він поєднує шумопридушення і прозорість — навушники автоматично аналізують шуми навколо і заглушають зайві звуки, посилюючи при цьому критично важливі. Перемикач з’явився поруч із двома іншими під шкалою гучності iOS.
  • Індивідуальна гучність. Навушники підлаштовують гучність контенту з урахуванням шумів, що оточують. Наприклад, якщо поруч іде поїзд, музика заграє голосніше. Опція увімкнена за замовчуванням.
  • Розпізнавання розмови. AirPods Pro 2 будуть розуміти, коли хтось звертається до їхнього власника, після чого зменшують гучність контенту, заглушають зайві шуми та підсилюють голос співрозмовника. Опція включається в розділі налаштувань навушників iOS.
  • Вимкнення мікрофона. Це нова функція, яка дозволяє відключати та вмикати мікрофони в AirPods Pro 2 утриманням ніжки навушника.

Крім цих нововведень є кілька дрібних виправлень. Наприклад, автоперемикання всіх актуальних моделей AirPods стало швидшим, а при включеній темній темі в iPhone вікно підключення AirPods теж буде темним.

Щоб оновити навушники, покладіть їх у кейс, підключіть до iPhone та поставте на зарядку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Врахуйте, що для більшості перерахованих фіч ваш iPhone повинен працювати на iOS 17. Якщо айфон не зможе оновитися до iOS 17 через несумісність з нею, спробувати нові функції у вас не вийде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.